O nama

BAZENI RADIĆ

Od samog početka djelovanja, još 2007. godine, glavna misao vodilja u poslovanju nam je bila profesionalnost i maksimalna razina kvalitete za naše klijente. Svoje smo poslovanje započeli kao manji obrt za vodoinstalacije, a danas slobodno možemo reći kako su Bazeni Radić jedna od vodećih tvrtki na području Dalmacije, specijalizirani za izgradnju, rekonstrukcije i održavanje bazena, izvođenje radova na  vodovodnim i kanalizacijskim instalacijama te instalacijama solarnih sustava i podnog grijanja.

Glavna snaga naše tvrtke je dinamičan i profesionalan tim visoko obrazovanih i profesionalnih djelatnika koji su sposobni izvesti i najzahtjevnije zadatke koji se stave pred njih. Osim samih instalacijskih radova, u mogućnosti smo ponuditi i izradu projekata strojarskih instalacija, kao i idejne projekte i rješenja wellness i spa prostora i bazena. Kroz kemijsko – tehnološki odjel, svim kupcima možemo ponuditi maksimalnu podršku kroz analize i savjete.

Bazeni Radić kao tvrtka, su nakon 11 godina izvođenja radova, na osnovu brojnih preporuka i referenci, uspjeli ostvariti direktnu suradnju s proizvođačima opreme i kemijskih sredstava. Konstantno usavršavamo naše znanje i sposobnosti te smo u mogućnosti svim klijentima pružiti postprodajnu podršku kroz servis, održavanje i analize. U svakom trenutku gledamo naprijed, te u trenutnoj masovnoj izgradnji bazena vidimo razvojnu mogućnost na području servisa, rekonstrukcije i održavanja.

Upravo zbog toga smo otvorili dva prodajna mjesta u Kaštel Novom i Trogiru te svim sadašnjim i budućim klijentima želimo ponuditi što širi asortiman rezervnih dijelova i mogućnosti nadogradnje i rekonstrukcije svojih bazena.

Brojni proizvođači su prepoznali našu snagu i mogućnosti te se možemo pohvaliti direktnom suradnjom s brojnim renomiranim imenima; Speck pumpen, Praher, Procopi, Zodiac, Astralpool, Vaillant, itd.

Ulaganjem u kontinuirano usavršavanje i praćenje trendova jačamo naš položaj na tržištu, što se vidi iz naših referenci i preporuka. Iskustvo i znanje stečeno tijekom dosadašnjih radova prenosimo na svaki sljedeći projekt, na zadovoljstvo naših klijenata.

 

Obratite nam se s povjerenjem,
Bazeni Radić