O nama

BAZENI RADIĆ

je specijalizirana tvrtka za izgradnju  bazena, vodoinstalacija, centralnog grijanja, te solarnih sustava. Također pružamo usluge rekonstrukcije i održavanja bazena,  pronalazimo optimalna rješenja za opremanje  wellness i spa prostora uključujući maloprodaju i veleprodaju bazenske opreme!!! Dinamičan i profesionalan tim visokoobrazovanih mladih i iskusnih ljudi, nudi optimalna rješenja i korisne savjete  za svakog klijenta, s obzirom na želje i mogućnosti, kvalitetno izvođenje svakog projekta, redovit servis i održavanja! Cilj nam je na obostrano zadovoljstvo pružiti što kvalitetniju uslugu. Surađujemo s građevinskim i projektantskim tvrtkama koje nas prate u izgradnji, izradi projekata i projektne dokumentacije.

Na osnovu brojnih referenci i kvalitetnog rada, renomirani svjetski  proizvođači su nam povjerili zastupstvo i distribuciju opreme na području Hrvatske. Razvojem tvrtke, paralelno se povećavao broj partnera s kojima  imamo ugovoreno zastupstvo. Time postajemo ekskluzivni partner francuskog proizvođača bazenske i wellness opreme, Procopi, te njihovog visokokvalitetnog branda bazenskih kemikalija Label blue. Također bi izdvojili i Wellis, najvećeg europskog proizvođača hidromasažnih kada, sa širokom paletom proizvoda, čiji smo zastupnik! Svi Wellis Spa hidromasažni bazeni su dizajnirani i proizvedeni u Europi, visoke kvalitete korištenih materijala i komponenata te pružaju apsolutnu trajnost i pouzdanost, što i sam proizvođač potvrđuje desetogodišnjim jamstvom na akrilnu školjku hidromasažnih bazena!

Našim vjernim kupcima i klijentima osiguravamo uvijek dostupnu servisnu podršku, te održavanje sustava i kompletne opreme!

Ponudu smo proširili i na cjelokupan wellness program, od hidromasažnih kada, raznih oblika i dimenzija, pa do različitih tipova sauna, ovisno o željama i potrebama svakog klijenta. Treba izdvojiti da raspolažemo i sa širokim asortimanom kupaonske galanterije (kada, tuš kabina, tuš setova, slavina, keramika…), te smo u mogućnosti ponuditi kompletna rješenja za uređenje Vaših kupaonica.

Zbog sve većih zahtjeva klijenata i tržišta, razvila se potreba za prelaskom u novi i veći prostor, kako  bismo objedinili sve odjele i naše poslovanje, a posebno kako bi se posvetili razvoju kemijsko-tehnološkog odjela, s ciljem pružanja maksimalne podrške svim kupcima.

Posjetite nas u novom prodajno-izložbenom centru, na dvije etaže, gdje je Vaše zadovoljstvo naš primarni cilj!